Wednesday, March 26, 2014

#MH370

Cerita pasal MH370 ni....hari tu aku buka facebook....tengok2 jumpa article yang pesawat tu dah jumpa dekat macam perkampungan dalaman di vietnam...tengok2 aku yang kena tipu! haihh bahana internet, banyak sangat penipuan mengenai MH370 ni...

Kenyataan mengenai PM mengesahkan MH370 berakhir di Lautan Hindi tu aku rasa macam tak logik je. Bahan bukti pun tak jumpa lagi....I hope somekind of miracle happens. 'Not trying to be smart, but something is not right'




Pada zaman yang serba canggih dengan pelbagai teknologi baru ini, sekolahku juga tidak ketinggalan. Kerja sekolah pada musim cuti 'seminggu je' ini, cikgu telah banyak memberikan kerja2 sekolah melalui laman web frog https://wkb0001.1bestarinet.net (SMTKL) dengan cara yang paling mudah dan tidak membebankan pelajar. Mungkin cikgu2 bertambah semangat untuk capai gred purata SPM 2014 sebanyak 2.3 peratus setelah berjaya mencapai gred purata SPM 2013 sebanyak 2.62 peratus. Inilah semangat yang kita nakkan! Begitu juga dengan para pelajar Tikl yang tercinta.