Wednesday, January 29, 2014

Audit Diri

tittle tajuk pun dah tau ape maksudnya....hari ni aku merajinkan diri meng-edit blog sebab bosaaan.
Tapi kan, aku tak taulah kenape skrg aku dh tak gemar tgk citer2 akasia, drama2 korea (except running man lah) and entahlah aku rasa mcm drama2 skrg semuanya dah bosan..semuanya kena kahwin paksa, mula2 tak suka lepas tu suka, dah jadi mcm satu trending tau...kalau 2 ke 3 drama tu boleh terima lagi.....ni dah berlambak weh....smpai dah tak tau nk campak mana lagi dah....

eheemm, mksud audit tu ialah aku cuba untuk buang gmba2 lama dlm blog ni yg menampilkan kawanku (atikah aina) tak pakai tudung. Sebabnya dia telah pun berhijrah untuk memakai tudung, Alhamdulillah, i'm happy for her =) tunggu izzati pulak lepas ni, aku doakan kedua2 kawan2 aku ni mendapat hidayah. aminnn.

Wahai teman2, jgnlah engkau menangis disebabkan aku. Anggaplah aku ni seperti lalat yg tak perlu engkau hiraukan pun. Yg tak perlu engkau berdukacita pun. Anggaplah air mata engkau itu air mata yg sia2 saje. Aku sedar diri aku ni sape.

*feeling ter-over

aku perasan perubahan diri aku sejak dua menjak ni...
dulu...
aku suka bergaya ikut trending mcm ni...
sekarang....
aku lebih suka mcm ni, tak labuh sangat, tak pendek sangat, sedang2 je asalkan menutup.

insya-Allah, suatu hari nanti mcm ni pulak...


and last but not least....