Wednesday, August 14, 2013

Cerita Di Hari Lebaran

tadaaa! baru hari ni aku ada mood nak story pasal raya last week. Ekceli, takde pape yg interesting sangat cuma teruja je tahun ni dpt juge celebrate 1 syawal di penang setelah 2 tahun celebrate di ganu kitew! kesian jugak atuk dan nenek di terengganu beraya dgn family mak lang je (dah semuanya kat KL sibuk2 belaka) Dan apa yg lainnya 1 syawal tahun ini aku tak dpt memakan nasi impit! "ayat nak sedey jer" raya ke-2 baru dpt makan nasi impit favouriteku sampai hujung nyawa! hambek ko, sampai gitu sekali kesedapannya, kerangupan kacangnya. perghh. buat cik terliuq.


housemates
gossipmates
bodekmates

this year, anak buah aku bertambah lagi sorang pompuan. all girls in da house jyeahh.
Ainin Sofiya, Aida Nadiah, Aishah Irdina, Aqilah Jazmina, Atirah Farzana
Seperti ketentuan daripadanya, kami 1Family