Friday, January 25, 2013

The Beginning of New Student

uhh dah lama tak tengok tv setia hujung nyawa huhuxD~ now dok hostel so agak busy sikit (busylahh sangatt~) so masa isnin tu daftar kat skola teknik kl adela jumpe kawan2 btr dulu and ade jugak jumpe kawan masa skola rendah agama al-mustaqimah dulu.... haii ramai jugak eh rupanye skola situ hikhik. mula2 tu daftar nama kat dewan utama (perghh cantik gile dewan die doe) i got rumah sukan BETA(biru) then pegi daftar and bayar yuran makan asrama RM 60 for 3 months and dapat dorm melur.

lepas tu pegi garaj beli peralatan skola & asrama pastu naik dorm kemas2 barang & locker. semuanye berjumlah RM300 ++ kesian ibu abah aku...takpe, mulai sekarang aida dah dok asrama so dah tak menyusahkan ibu dan abah lagi....walaupun rindu kat parents aida gagahkan jugak untuk menuntut ilmu dan berjaya sehingga ke menara gading...nanti aida dah dapat keje and dah berjaya aida dok ngan ibu abah balik ok? mana mungkin aida lupakan ibu abah buah hati dan pengarang jantung aida....yang telah membesarkan aida...yang telah berada di samping aida waktu susah dan senang...yang selalu bagi semangat & motivasi untuk terus bangkit dan jangan pernah mengalah!! jyeahhh~ dormnye tingkat atas sekali adoyaii tak pela boleh kurus hehe....

ok sejak dok asrama ni muka sering tak bermaya and nmpak sangat tak cukup tido nasib baik khamis tu cuti boley melantak tido kat dorm. sm teknik kl ni dah macam skola agama dah aku tengok...kiranye skola ni pentingkan agama, akademik dan koko laa jugak....ok kat sini hari2 tido pukul 11.45....pergh kalau kat rumah tido pukul 9...hahah...habislah kau aida...tapi nasib baik laa kat situ ade jugak dobi...tapi tak tau laa boley guna ke tak....naik seram jugak aku bila berkawan dengan budak2 pandai kat skola ni....yela aku ni biasa2 jer..budak2 perdagangan selalunya sikit je.... hahh boley laa tu hukhuks xD  i will struggle from now! chaiyokk!!!~ fizik, kimia, math, add math, akaun please do not make my head dizzy okayy ??

*menaip sambil layan citer setia hujung nyawa di ceritamaster.com *